Självledarskap 1: Beteendestrategier

39139d47bd9be4fd18fc0ecc338787e8 Habitud TeamDu bestämmer över ditt liv!

Ibland kan det bara krävas att du lyfter tungt. I kursens nio psykologiska träningstips får du psykologins motsvarighet till att göra armhävningar, lite sit ups och kanske även att lyfta vikter. Lycka till! 
Känner du att du inte gör det du skulle vilja göra? Vill du bestämma mer över ditt eget liv för att få det liv du vill ha på arbetet och på fritiden? Då kanske det är dags att utöva lite självledarskap! 
Självledarskap består av tre strategier: en för att hantera egna beteenden, en för att hitta naturliga belöningar i arbetet och en för att hantera tankar. Beteendestrategierna är tänkta för att uppmuntra positiva och önskvärda beteenden som leder till önskvärda resultat. I denna kurs får du nio psykologiska träningstips för att utöva självledarskap för att skapa nya vanor. Ett tips kommer till din mejl varje måndag i nio veckor. 
Läs mer om självledarskap i texten Självledarskap, vad är det på Psykologifabriken och spana in våra två andra kurser Självledarskap 2: Belöningsstrategier och Självledarskap 3: Tankestrategier här på Habitud. 

Vill du inte längre fortsätta kursen? Du kan avanmäla dig när du vill.

Psykologiska träningstips i kursen

Skaffa Habitud Pro för att se träningstipsen i kursen!

Skaffa Habitud Pro