L3artvjht0y8ynq0tfix

Du vill stärka dig och andra. Habitud hjälper dig.

Arbetslivet kan ibland kännas som ett maraton. Har du tränat ordentligt kan det vara en eggande utmaning. Om någon väcker dig mitt i natten och säger att nu är det dags att springa 4,2 mil så är det inte lika kul. Dessutom är risken för skador stor. Består ert maraton av komplexa arbetsuppgifter, större krav på att lära nytt eller högre mål? Då vi vill hjälpa er att träna, bygga psykologiska muskler och skapa ett samarbete som rustar er för era utmaningar. Vi vill hjälpa din organisation att skapa bra rutiner som ger alla på jobbet möjlighet till psykologisk träning. När ni sedan tränat och sprungit i mål kan ni till och med känna den där flyktiga känslan av lycka. 

Varje maraton börjar med ett steg. Ett psykologiskt träningstips är ett vetenskapligt baserat steg som tar dig och ditt team mot mål, strategier och visioner. Det hjälper er att omvandla vetenskap till lycka. 

Det finns tre sorters psykologiska träningstips: Lyckligare team innehåller tips kan du göra på ett teammöte. Lyckligare på jobbet har tips du kan göra själv på jobbet och passar utmärkt att göra mellan teammöten. Lyckligare på fritiden kan du göra själv på fritiden och kan vara ett bra första steg för att komma igång med den psykologiska träningen. På Habitud hittar du både psykologiska träningstips och kurser som innehåller flera psykologiska träningstips.

Habitud är en digital tjänst från Psykologifabriken. Vi kan hjälpa er att få mätbara resultat med fem steg för ett lyckligare team. Eller om ni vill arbeta själva så stöttar vi er med vår öppna utbildning Psykologisk tränare med certifiering i Habitud. Om du är riktigt driven kan du även skaffa en egen prenumeration på Habitud Pro för att sprida lyckan själv! Mejla bara team@psykologifabriken.se så hjälper vi dig! Eller testa vårt gratismaterial genom att skapa ett gratiskonto. Då kan du testa introduktionskurser som Psykologisk träning 101
Bhovi5geb8wuhabj2o0c

Gustav Nilsson

Leg. Psykolog

gustav@psykologifabriken.se
0733 625 246
Qsdeqjw13p7bhnjxspuv

Kristin Öster

Psykolog

kristin@psykologifabriken.se
0707 127 041
F24f1db6b2e1b1adf4f4321b58cb416f

Malin Logård

Psykologkandidat

malin@psykologifabriken.se
Gckrj7fpovlhamxfxsgr

Oskar Henrikson

Leg. Psykolog

oskar@psykologifabriken.se
0739 696 625
Logga in på Habitud

Logga in för att kunna spara tips och få feedback på de du testat! Du får även vårt nyhetsbrev med de mest populära tipsen.