Konfliktens födelse och död

39139d47bd9be4fd18fc0ecc338787e8 Habitud TeamHurra!

Sådan konflikthjälte du är! Från och med nästkommande arbetsdag kommer du att få ett träningstips om dagen skickad till din mejl. Bjud gärna med dina kollegor till tipsen, så sprider sig dina ansträngningar som ringar på vattnet. 
Det sjätte kapitlet i vår bok Ensam eller stark - åtta principer för framgångsrika team heter Konfliktens födelse och död. Det handlar om designprincip sex: En snabb och rättvis konflikthantering. Vissa kan känna att pulsen går upp bara av att höra ordet "konflikt". Mycket riktigt är konflikter på arbetsplatsen en vanlig källa till stress och oro, och kan både dra ned effektiviteten och minska trivseln. Men så måste det inte vara. Forskaren Bret Bradley har visat att psykologisk trygghet inom gruppen påverkar om konflikter och meningsskiljaktigheter påverkar samarbetet negativt eller till och med positivt. 

I denna kurs får du och ditt team möjlighet att träna på att skapa psykologisk trygghet i gruppen, och därmed göra konflikter mindre skrämmande. Vi bjuder här på tre träningstips från boken.


Vill du inte längre fortsätta kursen? Du kan avanmäla dig när du vill.

Psykologiska träningstips i kursen

Logga in för att se träningstipsen i kursen! Du får även vårt nyhetsbrev med de mest populära tipsen.

Logga in på Habitud