Agera jämställt

39139d47bd9be4fd18fc0ecc338787e8 Habitud TeamHärligt! Nu kör vi!

Du har nu fått ett mejl med en översikt av alla utmaningar i kursen. Varje morgon med start den 7 mars kommer du att få en utmaning till din mejl. Försök att göra den under dagen. När du klarat den klickar du på texten "Klicka här när du klarat utmaningen för att få feedback" för då får du feedback. Du kommer även kunna se hur många av kursens 5 utmaningar du gjort. Klarar du alla? Ju fler du gör desto större steg har du tagit mot en föränding. Men ett steg är bättre än inget ;-). 
Om du blir sugen att ta detta arbete vidare på din arbetsplats får du gärna höra av dig till oss. 
/Habitud-teamet, team@habitud.se
Välkommen till kursen Agera jämställt!
Denna kurs var en del i Habituds kampanj för att uppmärksamma jämställdhet på arbetsplatsen i samband med internationella kvinnodagen. Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer om detta arbete. 
Kursbeskrivning:
Under fem dagar tränar vi jämställdhet tillsammans.  Varför tror vi på Habitud att det behövs? Inom arbetslivet finns lagar som förbjuder diskriminering och kräver jämställdhetsplan på arbetsplatser med över 25 anställda.  Som psykologer vet vi att en värdering är en hjälp på vägen men inte en garanti för att man ska bete sig i linje med den. 
Även om vi  vill våra medmänniskors bästa finns det omedvetna fördomar, grupprocesser och vanor som gör att vi kan bete oss diskriminerande utan att märka det. Dessa aspekter hoppas vi kunna belysa och träna med dig under veckan.
Under kursen lär du dig saker som kan hjälpa till i arbetet med likabemötande, hjälpa anställda att använda sin fulla potential och hur du hittar den mest kompetenta kandidaten. Något som gynnar inte bara jämställdhet mellan könen utan kan hjälpa alla anställda att komma fram med sin kompetens.
Tack för att du tar detta steg!
Klicka på Starta kursen. Sen kan du välja om du vill logga in med Facebook eller om du vill skapa ett nytt konto på Habitud med din mejladress, vi publicerar inget på Facebook, uppgifterna används bara till inloggning. 

Utmaningar i kursen

Logga in för att se utmaningarna i kursen! Du får även vårt nyhetsbrev med de mest populära utmaningarna.

Logga in på Habitud