Agera jämställt

39139d47bd9be4fd18fc0ecc338787e8 Habitud TeamHärligt! Nu kör vi!

Du har nu fått ett mejl med en översikt av alla utmaningar i kursen. Varje morgon kommer du att få en utmaning till din mejl. Försök att göra den under dagen. Du kommer även kunna se hur många av kursens 5 utmaningar du gjort. Klarar du alla? Ju fler du gör desto större steg har du tagit mot en föränding. Men ett steg är bättre än inget ;-). 
Välkommen till kursen Agera jämställt! 
Under fem dagar tränar vi jämställdhet tillsammans.  Varför tror vi som gör Habitud att det behövs? Inom arbetslivet finns lagar som förbjuder diskriminering och kräver jämställdhetsplan på arbetsplatser med över 25 anställda.  Som psykologer vet vi att en värdering är en hjälp på vägen men inte en garanti för att man ska bete sig i linje med den. 
Även om vi  vill våra medmänniskors bästa finns det omedvetna fördomar, grupprocesser och vanor som gör att vi kan bete oss diskriminerande utan att märka det. Dessa aspekter hoppas vi kunna belysa och träna med dig under veckan.
Under kursen lär du dig saker som kan hjälpa till i arbetet med likabemötande, hjälpa anställda att använda sin fulla potential och hur du hittar den mest kompetenta kandidaten. Något som gynnar inte bara jämställdhet mellan könen utan kan hjälpa alla anställda att komma fram med sin kompetens.

Vill du inte längre fortsätta kursen? Du kan avanmäla dig när du vill.

Psykologiska träningstips i kursen

Skaffa Habitud Pro för att se träningstipsen i kursen!

Skaffa Habitud Pro