Träna psykologiska muskler

Arbetslivet kan ibland kännas som ett maraton. Har du tränat ordentligt kan det vara en eggande utmaning. Om någon väcker dig mitt i natten och säger att nu är det dags att springa 4,2 mil så är det inte lika kul. Dessutom är risken för skador stor. Består ert maraton av komplexa arbetsuppgifter, större krav på att lära nytt eller högre mål? Då vi vill hjälpa er att träna, bygga psykologiska muskler och skapa ett samarbete som rustar er för era utmaningar. Vi vill hjälpa din organisation att skapa bra rutiner som ger alla på jobbet möjlighet till psykologisk träning. När ni sedan tränat och sprungit i mål kan ni till och med känna den där flyktiga känslan av lycka. 

Varje maraton börjar med ett steg. Ett psykologiskt träningstips är ett vetenskapligt baserat steg som tar dig och ditt team mot mål, strategier och visioner. Det hjälper er att omvandla vetenskap till lycka. 

Det finns tre sorters psykologiska träningstips: Lyckligare team innehåller tips kan du göra på ett teammöte. Lyckligare på jobbet har tips du kan göra själv på jobbet och passar utmärkt att göra mellan teammöten. Lyckligare på fritiden kan du göra själv på fritiden och kan vara ett bra första steg för att komma igång med den psykologiska träningen. På Habitud hittar du både psykologiska träningstips och kurser som innehåller flera psykologiska träningstips. Starta en kurs för att få psykologiska träningstips mejlade till dig under en period, oftast en gång i veckan under en månad. 


Många av de psykologiska träningstipsen för lyckligare team och för att bli lyckligare på jobbet utgår från åtta principer för framgångsrika team. Läs mer om dessa åtta principer i den prisbelönta boken Ensam eller stark

Habitud är en digital tjänst från Psykologifabriken. Vi kan hjälpa er att få mätbara resultat med fem steg för ett lyckligare team. Eller om ni vill arbeta själva så stöttar vi er med vår öppna utbildning Psykologisk tränare med certifiering i Habitud. Du kan se vilka som är certifierade nedan.


Om du är riktigt driven kan du även skaffa en egen prenumeration på Habitud Pro för att sprida välmående själv!  Passar bäst för dig som leder eller utvecklar team men det finns mycket även för dig som medlem i ett team eller som vill öka ditt egna välmående. Mejla bara team@psykologifabriken.se så hjälper vi dig! Eller testa vårt gratismaterial genom att skapa ett gratiskonto. Då kan du testa introduktionskurser som Psykologisk träning 101. Om ni bokar en inspirerande föreläsning till er organisation så ingår Habitud Pro för alla deltagare under tre månader. 

Certifierade i Habitud

Amanda Lindestreng

Secretary General Sweden’s student councils

Boel Stier

Communications and marketing consultant. | Podcast host at Health for Wealth.

Lina Lindrågen

lina.lindragen@psykologifabriken.se

Malin Logård

malin@psykologifabriken.se

Mårten Rostö

marten.rosto@psykologifabriken.se

Mikael Hansen

HR Business Partner, Astra Zeneca

Oskar Henrikson

oskar@psykologifabriken.se
0739 696 625

Sophie Brömster

sophie@psykologifabriken.se

Tove Holmberg

tove@psykologifabriken.se

Log in to be able to save training tips and get feedback on the tips you have tried! You will also receive our newsletter with new training tips.

Log in to Habitud