Jiqdpwpuarep1cmdq0qk

Habitud Pro

Habitud Pro - individuell årsprenumeration 

Vill du bli lyckligare på jobbet? Vill du ha lyckligare kollegor? Vägen dit går genom psykologisk träning.Med en prenumeration på Habitud Pro får du tillgång till över 400 psykologiska träningstips i över 40 kurser. Oavsett om du vill bli bättre på feedback, nå dina mål eller jobba bättre i ett virtuellt team så har vi kurser för dig. Saknar du en kurs? Hör av dig! Vi skriver hela tiden nya. 101 av tipsen finns även i boken Ensam eller stark som vunnit utmärkelsen Årets projektledarbok.

PS. Det finns kurser för hur du blir lyckligare på fritiden också ;)

Pris: 950 SEK per år

Mejla oss på team@psykologifabriken.se för att beställa till din organisation

Vill du att hela ditt team ska använda Habitud Pro? Är du chef för teamet och vill hjälpa teamet bli bättre? Spana in vår utbildning Teamtränare - med certifiering i Habitud Pro

Teamtränare - med certifiering i Habitud Pro 
Vill du ha lyckligare teammedlemmar som presterar på topp? Leder du team och vill kunna utvärdera samarbetet och skapa en skräddarsydd träningsplan utifrån 400 vetenskapliga och roliga träningstips? Är du chef, HR eller en konsult som utvecklar team? Vill du glänsa?

Som teamtränare med certifiering i Habitud Pro får du stöd i att genomföra en kartläggning som visar er hur ni ligger till på åtta principer för framgångsrika och lyckliga team. Principerna är beskrivna i boken Ensam eller stark - Åtta principer för framgångsrika team. Baserat på resultatet får du vetenskapligt grundade träningstips som du kan göra med ditt team på era teammöten. Dessutom får alla teammedlemmar en prenumeration på Habitud Pro där de kan välja de träningstips de själva vill jobba med mellan teammöten. Från en bank över 400 träningstips kan ni få de som är relevanta för er och era behov. När ni tränat går det att mäta samarbetet igen och följa framstegen. På så vis ger Habitud Pro en tydlig väg framåt för att bli ett ännu mer framgångsrikt team.

När du vill komma väl förberedd till starten av ett projekt med teamet eller anordna en planeringsdag som ger resultat så ger utbildningen till Teamtränare dig underlaget att fokusera på rätt saker. Komplettera de roliga kick off-aktiviteterna med det som forskningen visar skapar framgångsrika team.

Hur funkar det?

Under en en uppstartsdag får du all utbildning du behöver för börja göra kartläggningar och träna tillsammans med teamet. Du får ett coachningstillfälle där vi hjälper dig på traven i starten. Under våra två årliga Teamtränarträffar följer vi upp hur det gått för dig att träna teamet och coachar dig i ditt arbete, Du får även lära av andra Teamtränare, ta del av våra bästa knep och lyssna på nya inspirationsföreläsningar med de träningstips som vi kontinuerligt utvecklar och testar.

Pris första året

29 000 per Teamtränare inklusive:

*Ett teamtränarinlogg till Habitud Pro
*Obegränsat antal teamkartläggningar så länge teammedlemmarna har årsprenumeration på Habitud Pro 
*Tio teammedlemmar får årsprenumerationer till Habitud Pro där de får genomföra obegränsat antal kurser (värde 9500)
*En uppstartsdag
*Två Teamtränarträffar
*Ett coachningstillfälle
*Boken Ensam eller stark - Åtta principer för framgångsrika team 
*101 träningstips i en power point-presentation så att du enkelt kan genomföra dessa på möten
*En ny produkt vi utvecklar som vi kommer berätta mer om sen ;)

Pris följande år

19 500 per Teamtränare inklusive:

*Ett teamtränarinlogg till Habitud Pro, 
*Obegränsat antal teamkartläggningar så länge teammedlemmarna har årsprenumeration på Habitud Pro
*Tio årsprenumerationer till Habitud Pro där teammedlemmarna får genomföra obegränsat antal kurser (värde 9500)
*Fler träningstips i en power point-presentation så att du enkelt kan genomföra dessa på möten
*Två Teamtränarträffar 
*Ett coachningstillfälle

Nästa tillfällen:
Uppstartsdag 13 juni
Teamträff 26 augusti
Teamträff 20 januari

Kontakt

Mejla oss på team@psykologifabriken.se så tar vi gärna ett möte.

Habitud är en tjänst från Psykologifabriken som vill skapa lyckligare organisationer. Vill du testa lite själv så kan du klicka runt på här sajten där det finns ett litet urval av kurser och träningstips. Genom att skapa ett gratiskonto så får du tillgång till månadens gratiskurs och vårt populära nyhetsbrev från Psykologifabriken.

Är du utsedd intern ambassadör och certifierad att använda Habitud Pro? Logga in här.