Jiqdpwpuarep1cmdq0qk

Habitud Pro

Habitud Pro - individuell årsprenumeration 

Vill du bli lyckligare på jobbet? Vill du ha lyckligare kollegor? Vägen dit går genom psykologisk träning. Med en prenumeration på Habitud Pro får du tillgång till över 400 psykologiska träningstips i över 40 kurser.

Pris: 950 SEK per år

Mejla oss på team@psykologifabriken.se för att beställa till din organisation

Psykologisk tränare med certifiering i Habitud Pro 

Vill du ha lyckligare teammedlemmar som presterar på topp? Leder du team och vill kunna utvärdera samarbetet och skapa en skräddarsydd träningsplan utifrån 400 vetenskapliga och roliga psykologiska träningstips? Är du chef, HR eller en konsult som utvecklar team? Vill du glänsa? Då är vår certifiering i Habitud Pro något för dig.

Läs mer på www.psykologifabriken.se/habitud

Kontakt

Mejla oss på team@psykologifabriken.se så tar vi gärna ett möte.

Habitud är en tjänst från Psykologifabriken som vill skapa lyckligare organisationer. Vill du testa lite själv så kan du klicka runt på här sajten där det finns ett litet urval av kurser och träningstips. Genom att skapa ett gratiskonto så får du tillgång till månadens gratiskurs och vårt populära nyhetsbrev från Psykologifabriken.

Är du utsedd intern ambassadör eller går vår utbildning till psykologisk tränare? Logga in som vanligt för att kunna skapa kurser och logga in här för att komma till kartläggningen av åtta principer för framgångsrika team.