Träningstips

Hitta nästa steg!

Be någon om återkoppling, tänk på återkoppling du redan har fått eller utvärdera din egen insats inom området där du vill lära dig. Hitta utifrån detta en till tre saker som du kan göra som nästa steg för att fortsätta lära dig. Skriv in i kalendern när du vill ta steget.

Pepp och pirr!

Hur var det att tänka efter kring hur feedback kan hjälpa dig att hitta nästa steg? Om du använde feedback från någon annan gav det dig ett nytt perspektiv och nya idéer för var som kunde vara bra steg att ta? Ett annat sätt att lära sig av andra personer är genom att observera dem. Här är ett träningstips om det.


Går du ut genom dörren även om du inte vet varför eller vart du är på väg? Vet vi vad som är nästa steg så är det lättare att komma framåt. Enligt forskarna John Hattie och Gregory Yates är återkoppling hjälpsam om den guidar dig på tre sätt. Först om återkopplingen får dig att förstå vad det innebär att uppnå målen. Sedan att du ser att feedbacken hjälper dig att komma till målet och slutligen att du kan få hjälp att hitta nästa steg med hjälp av återkopplingen. 

Fler utmaningar

Visa fler utmaningar