Svåra samtal

1013029822046696 Malin ValsöLet's communicate!

Du har nu fått ett mejl med en översikt av alla tips i kursen. Kommande fem måndagsmorgnar kommer du att få ett psykologiskt träningstips till din mejl. Försök att göra den under veckan. När du klarat den klickar du på texten "Jag har testat tipset" så får du fler tips. 

Lycka till!
Möter du någonsin arga kunder eller missnöjda medarbetare? Behöver du ibland komma med obekväma besked eller få någon att utföra en uppgift hen inte är motiverad till?  Då är detta en kurs för dig.
Att kommunicera är en konst. Till vardags kan kommunikationsproblem skapa gnissel. I en redan pågående konflikt är god kommunikationsförmåga avgörande för att hantera, i stället för att eskalera konflikten. I denna kurs får du fem träningstips, under fem veckor, på hur du kan föra svåra samtal, oavsett om det handlar om att förebygga eller hantera en konflikt. 
Har du inga svåra samtal på agendan de kommande veckorna? Lugn! Dessa träningstips förbättrar din kommunikationsförmåga även vid vanliga samtal med kunder, medarbetare, familj och vänner. 

Vill du inte längre fortsätta kursen? Du kan avanmäla dig när du vill.

Psykologiska träningstips i kursen

Skaffa Habitud Pro för att se träningstipsen i kursen!

Skaffa Habitud Pro