Dra nytta av dina mål

Bhovi5geb8wuhabj2o0c Gustav NilssonHeja dig!

Att sätta upp tydliga mål är ett av organisationspsykologins mest beforskade knep för att öka fokus och motivation för en uppgift. Det är dock även något av en konstform att få det att fungera, speciellt i grupp. De här träningstipsen kommer att hjälpa både dig och ditt team.

Du har nu fått ett mejl med en översikt av alla träningstips i kursen. Varje måndag de kommande fyra veckorna kommer du att få ett rykande färskt tips till din inkorg. 
Arbetsplatsträffar, långa möten, kollegor som behöver hjälp. Det finns många saker som kan ta vår tid under en arbetsdag. Varje timme som läggs på annat än ens egna arbetsuppgifter riskerar att minska den tillfredsställande känslan av att ha åstadkommit något under dagen. För när allt kommer omkring är det ju väldigt härligt att komma hem efter en arbetsdag och känna sig som en stjärna. 
Så hur ska man få ihop detta, att å ena sidan finnas där för andra och vara en del av ett team, och å andra sidan få de egna arbetsuppgifterna gjorda? Svaret kan vara att dra nytta av just de sakerna som upplevs som tidstjuvar. I den här månadskursen får du ta del av fyra träningstips som hjälper dig att använda de mål som är uppsatta för dig och ditt team för att få en mer tillfredställande vardag. 

Vill du inte längre fortsätta kursen? Du kan avanmäla dig när du vill.

Psykologiska träningstips i kursen

Skaffa Habitud Pro för att se träningstipsen i kursen!

Skaffa Habitud Pro