Lyckliga organisationer

Gckrj7fpovlhamxfxsgr Oskar HenriksonJapp, du kan

I den här kursen får du lära dig att först hitta en optimist och träna på tre delar som optimism består av. Sista utmaningen sätter sedan ihop de tre delarna. Pedagogiskt va! 
Ger oss lyckliga människor. Hälsa, relationer och arbete påverkar alla varandra. Öka den ena så kommer du öka den andra. Att påverka alla tre ger oss goda chanser att öka lyckan. Att skapa lyckligare organisationer där det finns positiva relationer och en god hälsa ger möjligheten att medarbetarna både presterar bra och mår bra. På Psykologifabriken vill vi använda ett främjande och vetenskapligt perspektiv för att öka lyckan i samhället. Varje lycklig organisation har potentialen att påverka hundratals, tusentals, kanske tiotusentals människor. Jobba med oss om du också tror på potentialen i det främjande. Mejla oss på team@psykologifabriken.se om du vill skapa en lyckligare organisation. 
Ett tydligt exempel på hur en lycklig organisation kan skapa lyckliga människor är att arbeta med optimism. För det kan öka både hälsan, relationerna och prestationerna. Starta den här kursen för att träna själv med fem träningstips för att främja optimism. 

Utmaningar i kursen

Logga in för att se utmaningarna i kursen! Du får även vårt nyhetsbrev med de mest populära utmaningarna.

Logga in på Habitud