Fokuserade och roliga möten

L3h6puarqqagl8ss7ccq Alexander FredrikssonVa fint att du värderar er gemensamma arbetstid!

Att umgås och arbeta tillsammans med sina kollegor ska vara roligt, men så är inte alltid fallet. Möten kan lätt bli tråkiga och stökiga.

Den här kursen innehåller totalt fem träningstips på temat fokuserad och roliga möten. De kommande fem måndagarna kommer du få ett nytt färskt träningstips skickat till dig. Du bör nu även ha fått ett mejl med en översikt över alla utmaningarna skickad till din inkorg. Stort lycka till!  
En stor del av vår arbetstid går till att sitta i möten. Fantastiskt, vi träffar våra kollegor ofta! Detta borde vara något som bidrar till lyckliga organisationer. Men tyvärr är det sällan så. Istället upplever många medarbetare att möten är något negativt. Enligt forskning är bristande fokus, irrelevanta utsvävningar och diskussioner om sidospår, en av de främsta faktorerna som anställda upplever förpestar möten.

CIA, den amerikanska underrättelsetjänsten känner till detta. 1944 lanserade de ett nytt vapen. Ett vapen olikt alla andra, riktat mot hjärtat av fiendens strategi. De skapade en manual för hur man förstör och förpestar möten. Ta upp irrelevanta ämnen, ta upp mycket talartid och riv upp beslut från tidigare möten är några av punkterna i manualen.

Känner du igen något av detta från era möten? Med stor sannolikhet gör du det, men troligtvis har ni inte en CIA-agent hos er. Utan faktum är att det är lätt att själv falla in i dessa beteenden. Lyckligtvis finns det saker man kan göra för att undvika detta och istället behålla fokus. Den här kursen innehåller fem träningstips kring hur ni kan skapa fokuserade och roliga möten i er organisation. Det fantastiska är nämligen att fokus och nöje inte står i kontrast till varandra. Forskningen visar att fokuserade möten leder till högre tillfredsställelse hos medarbetarna.

Vill du inte längre fortsätta kursen? Du kan avanmäla dig när du vill.

Psykologiska träningstips i kursen

Skaffa Habitud Pro för att se träningstipsen i kursen!

Skaffa Habitud Pro