Sätt mål för att fira

Bhovi5geb8wuhabj2o0c Gustav NilssonSnart är det dags att fira!

Hur många träningstips klarar du? Ju fler du gör desto större steg har du tagit mot en föränding. Men spara hellre de du verkligen gillar och gör flera gånger än att pressa dig att göra allt. 
Önskar du att du fick skåla i bubbel med dina kollegor oftare? I så fall är du som de allra flesta. Tidningen Arbetsliv undersökte bland sina läsare hur ofta de får uppskattning på jobbet och 73% svarade att de får det ibland eller sällan. En orsak till detta kan vara att vi missar många tillfällen att ge uppskattning. Den här kursen är ett sätt för dig och ditt team att råda bot på problemet.
Genom att sätta tydliga mål och planera in hur era framgångar ska firas när ni uppnått dem, ger ni er ett utrymme att tacka varandra för ett väl utfört samarbete. Den här kursen bjuder på fem utmaningar som bygger på varandra. Vi rekommenderar att ni gör dem tillsammans i ditt team, och gemensamt diskuterar varje fråga i ca 5-10 minuter över lunchen eller eftermiddagskaffet. Om ni jobbar med samma mål under veckan kommer ni utan stor ansträngning ha knåpat ihop ett mål som är både motiverande och ger er anledning att fira.

Vill du inte längre fortsätta kursen? Du kan avanmäla dig när du vill.

Psykologiska träningstips i kursen

Skaffa Habitud Pro för att se träningstipsen i kursen!

Skaffa Habitud Pro