Från bra till bättre med team debrief

Fm7sbnhlz3nrym3yzzfn Siri HelleIt’s on!

Du har nu fått ett mejl med en översikt av alla utmaningar i kursen. Varje morgon kommer du att få en utmaning till din mejl. Försök att göra den under dagen. När du klarat den klickar du på texten "Jag har klarat utmaningen" så får du fler tips. Du kommer även kunna se hur många av kursens fem utmaningar du gjort. Klarar du alla?
Vill du ha ett exempel på ett oväntat möte, kolla på detta klipp från Saturday Night Live.
Tänk om det fanns ett sätt att höja ett teams effektivitet med 25 procent. Tänk om den metoden var – ett möte? Kanske är du en av dem som tänker på möten som den minst produktiva stunden under arbetsdagen. När en chef eller kollega står och håller låda utan att det leder till någon förändring. Då har du antagligen inte testat metoden team debrief.
Under en debrief samlas teamet för att tillsammans utvärdera sitt arbete och lära inför framtida utmaningar. Forskning visar att team som regelbundet använder sig av debriefs förbättrar effektiviteten med 20-25 procent, helt enkelt för att de börjar samarbeta smartare. I den här kursen lär du dig hur ditt team kan börja använda debriefs och vad som är bra att tänka på för att de ska bli så givande som möjligt. Så att också ditt team, oavsett om det gäller ett säljteam, ett fotbollslag eller en projektgrupp, kan utvecklas som i organisationsforskarnas studier.

Vill du inte längre fortsätta kursen? Du kan avanmäla dig när du vill.

Psykologiska träningstips i kursen

Skaffa Habitud Pro för att se träningstipsen i kursen!

Skaffa Habitud Pro