Hur många dagar tar det att skapa en vana, 18 eller 254?

39139d47bd9be4fd18fc0ecc338787e8 Habitud TeamHärligt att du är igång!

Dags för lite psykologisk träning för att se om du kan skapa en minivana. Du får nu ett mejl som bekräftelse. Varje dag under fem dagar kommer du få en liten utmaning för att lära dig om hur du skapar vanor. Lycka till!
45 procent av det vi gör sker på ren rutin. Vilka vanor du etablerar är därför väldigt viktigt. Om du kan skapa vanan att skapa vanor kan du ta kontroll över nästan hälften av ditt liv. I denna kurs kommer du få fem små dagliga utmaningar som hjälper dig att göra just detta. Till mejlen kommer du att få små tips utifrån tre centrala delar i att skapa en ny vana: att välja en liten vana, att skapa en ledtråd till vanan samt belöna sig själv efteråt.
Denna minikurs är för dig som ska gå eller har gått workshopen Hur många dagar tar det att skapa en vana, 18 eller 254? För att få ut mesta möjliga av workshopen får du möjlighet att göra några utmaningar för att hitta din beteendeförändring, hitta startsignalen till när detta beteende ska ske samt att belöna dig när du gör detta beteende. 
Ska du inte gå på denna worksop men blir nyfiken på om det kan vara något för er organisation? Läs mer om våra workshops här

Vill du inte längre fortsätta kursen? Du kan avanmäla dig när du vill.

Psykologiska träningstips i kursen

Logga in för att se träningstipsen i kursen! Du får även vårt nyhetsbrev med de mest populära tipsen.

Logga in på Habitud