Knäck koden till psykologisk trygghet

Izbongb6x7spyu9tknn9 Katarina BlomNu kör vi igång!

Kavla upp trygghetsärmarna och gör dig redo för en trevlig och lärorik vecka med dina kollegor.
Varje morgon under fem dagar kommer du att få en utmaning till din mejl. Försök att göra den under dagen. När du klarat den klickar du på texten "Klicka här när du klarat utmaningen för att få feedback" för då får du feedback. Du kommer även kunna se hur många av kursens 5 utmaningar du gjort. Klarar du alla? 
Tips! Skicka kursen till dina närmaste kollegor så kan ni göra övningarna tillsammans.
Lycka till!
Att må bra på jobbet är allt annat än en självklarhet idag. Men tänk om det fanns små beteenden som kunde göras i vardagen för att öka välmåendet och den psykologiska tryggheten på jobbet? Tänk om du inte behövde känna dig orolig för att bli påkommen med ett misstag, utan var trygg i att misstag ibland begås och att det är så organisationen kan lära sig? I Habituds veckokurs “Knäck koden till psykologisk trygghet” får du lära dig vad du kan göra för dig och dina kollegor för att öka tillit och trygghet på arbetsplatsen.
Klicka på “Starta kurs”, så får du kommande vecka ett mejl med en utmaning per dag. På vårt instagram-konto @minhabitud kan du få inspiration och följa med när Veckans Vanebrytare testar på utmaningarna i sin vardag.
Du välja om du vill logga in med Facebook eller om du vill skapa ett nytt konto på Habitud med din mejladress, vi publicerar inget på Facebook, uppgifterna används bara till inloggning.

Utmaningar i kursen

Logga in för att se utmaningarna i kursen! Du får även vårt nyhetsbrev med de mest populära utmaningarna.

Logga in på Habitud