Nyårslöftet - första delen

39139d47bd9be4fd18fc0ecc338787e8 Habitud Team3... 2... 1... Gott nytt år!

Du har nu tagit första steget mot ett nyårslöfte som varar!

Du har nu fått ett mejl med en översikt av alla utmaningar i den här delen av kursen. Under fem dagar kommer du få utmaningar till din mejl som ger dig tips för att uppnå de förändringar du önskar under 2018. Försök göra utmaningen under dagen du fått den. När du klarat den klickar du på texten Klicka här när du klarat utmaningen för att få feedback, så får du antingen veta mer om forskningen bakom utmaningen eller ytterligare tips. Det ger dig även chansen att hålla uppsikt över vilka utmaningar du gjort. 
Lycka till!
Ett nytt år anländer. Bladet har vänts, pappret är vitt och än så länge kan det stå vad som helst på sidan. Början på ett nytt år är en tid som fyller oss med hopp. Hopp om att förbättra våra liv och börja göra allt det där vi inte hunnit, orkat eller klarat. Det här hoppet manifesterar sig inte sällan i ett nyårslöfte. 
Men hur bra är vi egentligen på att hålla våra nyårslöften? Amerikansk forskning visar att efter en vecka så håller 71 % av nyårslöften, efter sex månader så återstår ungefär 46 %. 
Så vad skiljer de som lyckas hålla sina nyårslöften från de som inte gör det? Hur formulerar de sina löften? Hur förhåller de sig till sina framsteg eller frånvaron av dem?
Vi på Psykologifabriken vill hjälpa svenska folket att få nyårslöftet att hålla längre! Därför har vi författat tre digitala kurser här på Habitud om hur du får nyårslöftet att hålla över tid. Kursen baserar sig på psykologisk forskning. Varje del sträcker sig över en vecka, du väljer själv vilka delar du vill gå. Om du registrerar dig på en kurs får du fem psykologiska träningstips till din inkorg, baserade på forskning kring hur vi skapar vanor som håller över tid. 
Gott nytt år med många nya goda vanor önskar gänget på Psykologifabriken som gör Habitud.
 

Utmaningar i kursen

Logga in för att se utmaningarna i kursen! Du får även vårt nyhetsbrev med de mest populära utmaningarna.

Logga in på Habitud